Weboldal készítés

Weboldal árak

BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL 60.000 Ft-tól

Egyszerű, letisztult oldal, vállalkozás bemutatására. TARTALMA: 1-3 menü pont és oldal, mobilbarát, kapcsolati űrlap, kezdő SEO beállítás

Érdekel!

Profiknak szóló weboldal 100.000 Ft-tól

Modern, egyedi design, üzletek, vállalkozások számára. TARTALMA: 1-7 menü pont és oldal, mobilbarát, SEO beállítás, akár több nyelvű, Üzenetküldési lehetőség az oldalról

Érdekel!

Webáruház, online vásárlás 160.000 Ft-tól

Igény szerinti kialakítás, mobilbarát, reszponzív, akár több nyelven, termék lista / oldal, webáruház beállítás, kérés esetén feltöltés és kezelés, SEO beállítás

Érdekel!

Áraink tájékoztató jellegűek! Megbeszélt igények alapján határozzuk meg a pontos árat!

Készítünk Hírportált, Közösségi oldalt, Adás-vételi felületet is.

 

Nálunk lehetősége van a havidíjas fizetésre is, ahol mindaddig fizeti weboldalát, ameddig szeretné hogy éljen az!

Nincs felmondási szerződés, vagy rejtett költség, bármikor lemondhatja, egyszerűen csak megszünteti a havidíj kifizetését, ezzel megszünteti oldalát.

Lehetőség van továbbá részletben történő kifizetésre is! Amikor Ön megrendeli új weboldalát, csak az aktuális ár töredékét kell megfizetnie.

Minden általunk készített weboldal mobiloptimalizált és elhelyezkedik a Google térképen is!

Oldalainkon elvégezzük az alap SEO beállításokat is a kellő kulcsszavakkal.

Mi az Ön dolga? Egyszerűen csak küldje el nekünk elképzelését arról hogy milyen weboldalt szeretne, keressen minket telefonon, mondja el szóban is. Esetleg mutasson egy olyan oldalt ami tetszik Önnek. Minden információt e-mail-ben küldjön meg nekünk. Küldje el mi legyen a weboldal címe (www.valami.com). Küldje el mit szeretne látni a főoldalon pl szöveg, kép, videó. Küldje el milyen menü pontokat szeretne, miket tartalmazzanak a menü pontok, szöveg kép videó… és igy tovább.

Amennyiben minden információ a rendelkezésünkre áll, úgy alap weboldal esetében maximum 5 munkanapon belül használatba veheti új weboldalát

Havidíjas szolgáltatás esetében egy egyszeri 22.000 Ft-os díjat számolunk fel, ennek beérkezte után kezdjük el weboldalának kialakítását. A havidíjat pedig már csak a következő hónaptól fogja fizetni.

Figyelem! TÜRELMI IDŐ: Ha ön elmaradt az aktuális havidíj befizetésével  és előre nem jelezte az esetleges késedelmes fizetést, úgy 2 napon belül a rendszer automatikusan megszünteti a lapot.  Ezek után a visszakapcsolási díj 22.000 Ft-ba fog kerülni!

Részlefizetéses szolgáltatás esetében  3 havi részletben történő kifizetésről beszélünk, melynek az első befizetését a weboldal elkezdése előtt kell befizetnie! Késedelmes fizetés esetén az oldal megszűnik és csak a visszakapcsolási díj megfizetése után válik újra elérhetővé. 

 

  • Weboldal egy-összegben történő kifizetéssel 60.000 Ft-tól
  • Weboldal havidíjas szolgáltatásban 8.500 Ft/hótól
  • Weboldal részletfizetési lehetőséggel 3 részletben történő kifizetéssel
  • Szerkesztési díj: 8.000 Ft/óra
  • Lekapcsolt weboldal visszakapcsolásának a díja: 22.000 Ft
  • Domain, vagy tárhely átvitele más szolgáltatóhoz: 20.000 Ft
  • Általános kezelésiköltség: 5.000 Ft